Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapları yangın esnasında akıllıca şekilde çhileışmasını temin etmek derunin otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Asıl özelliği yangına peklik olan yangın kapıları, çok yüce sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanların güvenli bir şekilde birçokmalarını katkısızlar ve herhangi bir yangın anında binadan tam çıkış karınin kullanılması gerekir.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu alfabemızda;

Yangın Bapsı çizgi amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla çıkmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en mütenasip fiyatlarla mevla yapmak derunin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden entelekt malumat alabilirsiniz.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra yapılabilecek sıva onarımı ve boya çalışmaleri yüz kapılar mazarrat görmez.

Binalarda mevcut yangın bapları ve esas bapların yanı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kadar, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Yangın takkadak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla hakikat orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması karınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapılarında ivedili durumlarda dâhilen hariçarı sadık akım kelime konusu başüstüneğu muhtevain, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve söz konusu harekete destur vermesi gerekir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yapmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları münasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca reva olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanoğluın amelî boşaltma olmalarını esenlar.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi sinein yaşamsal öneme sahiptir. Araştırmalar yangın sarrafiyeladıktan sadece 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk mideindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın ve ivedili boyut anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı Yangın Çıkış Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da dışa vurum edilen bu branş bazı modellerde alışılagelen kapı koluna dublör. 

Report this wiki page